Datasikkerhet
Oppdatert over en uke siden

Personvernreglene våre er tilgjengelige for alle kunder, og du kan se vilkårene og betingelsene for dem nedenfor:

PRIVACY POLICY

Optimalprint-tjenesten leveres av Gelato AS, som er forpliktet til å beskytte personopplysningene til de personene som besøker våre nettsteder og registrerer seg for å bruke våre produkter og tjenester. Denne policyen beskriver vår praksis for databeskyttelse og hvordan vi bruker og samler inn personopplysningene du deler med oss ​​når du surfer på våre nettsteder og / eller registrerer deg for våre produkter. Vår behandling av dine personopplysninger er nødvendig for at vi skal kunne levere tjenesten til deg. Vi kan også behandle dine personopplysninger for å overholde våre juridiske forpliktelser som forklart nedenfor eller på grunn av våre legitime interesser.

1. PERSONLIGE DATA VI SAMLER

Vi samler inn personopplysninger fra deg under følgende omstendigheter:

Når du oppretter en konto og legger inn en bestilling: Vi samler inn etternavn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, passord, fødselsdato og / eller alder, betalingsinformasjon som kredittkort eller PayPal-konto informasjon, utkast til produktdesign som du lagrer under kontoen din, innhold som du velger å lagre under kontoen din, kommunikasjon og korrespondanse sendt til og fra kontoen din, informasjon om kjøpsvaner og preferanser, ordrehistorikk og / eller kontohistorikk.

Når du oppretter eller designer produkter: Vi kan samle inn bilder, tekst, logoer eller annet innhold som du laster opp eller sender inn, inkludert informasjon relatert til eller inkludert i slikt innhold, for eksempel navn, fødselsdato, alder og kjønn til personer som innhold er relatert.

Når du samhandler med sosiale mediesider:

Du kan være i stand til å registrere og opprette en konto ved å bruke tjenestene ved å bruke Facebook-, Google- eller andre sosiale mediekontoer. Hvis du velger å bruke dette alternativet, der det er tilgjengelig, får vi tilgang til profilinformasjonen for sosiale medier, for eksempel navn og e-postadresse.

Tjenestene kan gi deg muligheten til å laste opp et bilde fra din sosiale mediekonto, for eksempel Facebook og Instagram, og fra kontoen din med skylagringstjenester, for eksempel Dropbox. Hvis du velger å bruke denne funksjonaliteten, får vi tilgang til profilinformasjonen din for sosiale medier, inkludert profilbildet og alle bildene du har lagret i kontoen din på sosiale medier.

Du kan når som helst slutte å dele din profilinformasjon for sosiale mediekontoer med oss ​​ved å fjerne Gelatos tilgang til den kontoen. All informasjon som vi samler inn fra din Facebook eller andre sosiale mediekonto kan avhenge av personverninnstillingene du har med det sosiale mediet, så ta kontakt med sosiale medieres egen personvern og datapraksis.

2. FORMÅL OG BRUK AV PERSONLIGE DATA

Vi bruker dine personopplysninger, inkludert innholdet ditt, til følgende formål:

· For å gi deg tjenestene og evaluere, endre og forbedre tjenestene

· For å gjøre det mulig for deg å sette opp kontoen din, opprette og designe produkter, behandle og oppfylle bestillingen

· For å behandle betalingen din, muliggjør fakturering og utstedelse av fakturaer, når det er aktuelt

· Å kommunisere med deg og svare på dine forespørsler

· For å gi deg kundeservice og support

For administrasjonsformål
· For å holde nettstedet vårt trygt og sikkert og å forbedre nettstedet

Vi bruker automatisk informasjon for å analysere trender, administrere nettstedet og spore brukeraktiviteter på nettstedet hvis du har samtykket til dette i cookie-policyen.

Vi vil opprette anonyme dataregistreringer fra personopplysninger ved å ekskludere informasjon (for eksempel navnet ditt) som gjør dataene personlig identifiserbare for deg. Vi bruker slike anonyme dataposter for å analysere forespørsler og bruksmønstre slik at vi kan forbedre innholdet i tjenestene og forbedre nettstednavigering.

3. HVORDAN VI DELER PERSONLIGE DATA

Vi avslører dine personopplysninger som beskrevet nedenfor. Personopplysninger levert av deg eller som vi kan skaffe automatisk gjennom din bruk av nettstedet, blir ikke og vil ikke bli solgt, leid eller delt med oss ​​av noen tredjepart uten ditt forhåndsgodkjenning.

Overføring og lagring av personopplysninger

Dine personopplysninger vil bli overført, lastet opp, overført, lagret eller sikkerhetskopiert på Gelatos servere med våre GDPR-kompatible skyleverandører i USA, Europa og Kina.

Tjenesteleverandører fra tredjepart

Vi vil dele dine personopplysninger med tredjepartsbedrifter og enkeltpersoner som utfører tjenester på våre vegne for å hjelpe oss med å tilby nettstedet og tjenestene til deg. For å oppfylle utskriftsbestillingen din på den mest miljøvennlige måten, lar vi skriveren nærmest leveringsadressen skrive ut produktene dine. Dette kan bety en overføring av dine personopplysninger fra EU. Andre eksempler på tjenester som kan leveres av tredjeparts tjenesteleverandører kan omfatte, men er ikke begrenset til: å behandle kredittkortbetalinger med vår betalingsleverandør i EU, tilby kundeservice av våre leverandører i EU og Filippinene og opprettholde kundelistene våre av våre tjenesteleverandører i EU. Tjenesteleverandører fra tredjeparter som opptrer på våre vegne, blir kun gitt slike personopplysninger som er rimelig påkrevd for å kunne tilby den bestemte tjenesten de beholdes for. Våre tredjeparts tjenesteleverandører er forpliktet til å holde alle dine personopplysninger konfidensielle og å samle inn, bruke og utlevere dine personopplysninger bare i den grad det er nødvendig for å tilby tjenestene på våre vegne. De er i samsvar med EUs GDPR-forskrift og har signert en databehandleravtale med Gelato.

Annonsører og tredjepartsmarkedsføring

Fra tid til annen kan vi dele dine personopplysninger på en måte slik at de bare kan leses av den tiltenkte annonsøren for å kunne tjene deg relevant informasjon og markedsføringsmeldinger på den annonseringsplattformen. Vi kan også dele samlet demografisk informasjon og / eller kunde-ID-nummer med våre partnere og annonsører. Dette er basert på ditt samtykke til informasjonskapsler. Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart for deres egne markedsføringsformål.

Tredjeparts betalingsprosessor

For online betalinger bruker vi betalingstjenestene til Adyen B.V. Gelato ikke behandler, registrerer eller vedlikeholder kredittkort- eller bankkontoinformasjonen din. Gelato registrerer betalingsmåten du har valgt. For Optimalprint Premium-medlemmer, for innfødte appkunder og kunder som foretrekker, vil Adyen lagre gjeldende betalingsdata levert av deg for å kreve periodisk gebyr. Dette er også valgfritt for alle Optimalprint-kunder.

Forretningsoverføringer

Vi kan dele deler av eller alle dine personopplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om fusjon, finansiering, erverv eller oppløsning, transaksjon eller prosedyre som involverer salg, overføring, salg eller utlevering av hele eller deler av vår virksomhet eller eiendeler. I tilfelle insolvens, konkurs eller mottak, kan personopplysninger også overføres som en forretningsfordel. Hvis et annet selskap kjøper vårt selskap, virksomhet eller eiendeler, vil det selskapet ha personopplysningene som vi har samlet inn, og vil påta seg rettigheter og plikter vedrørende dine personopplysninger som beskrevet i denne personvernpolitikken. Selskapet kan trenge ditt samtykke for å fortsette å håndtere dataene dine.

Overholdelse av lov, domstolskjennelse og andre avsløringer

Du erkjenner og samtykker herved at Gelato etter eget skjønn kan frigi konto og andre personopplysninger når vi mener slik utgivelse er passende: (a) for å overholde gjeldende lov, lov, forskrift, domstolsavgjørelse eller administrativ prosedyre; (b) i forbindelse med juridisk etterforskning; (c) å undersøke eller hjelpe til med å forhindre brudd eller potensiell brudd på denne personvernpolitikken eller våre bruksvilkår; eller (d) for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til Gelato, våre brukere eller andre. Dette kan omfatte utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner for bedrageribeskyttelse og kredittrisikoreduksjon.

Tredjeparts nettsteder

Nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, eller tredjeparts nettsteder kan ellers være tilknyttet nettstedet. Disse selskapene er GDPR-kompatible og Gelato har signert en databehandleravtale med dem. Gelato er ikke ansvarlig for retningslinjene og praksisene som brukes av eierne av slike tredjeparts nettsteder, inkludert men ikke begrenset til deres innsamling, bruk og utlevering av dine personopplysninger, og heller ikke tilbyr Gelato noen (og uttrykkelig fraskriver seg noen) garanti, representasjon, garanti, eller pakt av noe slag med hensyn til innsamling, bruk eller avsløring av dine personopplysninger av tredjepartsnettsteder som er lenket fra (eller på annen måte er tilknyttet) nettstedet. Vennligst se vilkårene og personvernreglene på tredjeparts nettsteder før bruk.

Sikkerhet for dine personopplysninger

Vi bruker sikkerhetsforholdsregler for å beskytte dine personopplysninger mot tap eller tyveri, samt mot uautorisert tilgang, avsløring, kopiering, bruk eller endring. Når vi overfører meget konfidensiell informasjon over Internett, beskytter vi den gjennom bruk av krypteringsteknologi, for eksempel SSL-protokollen (Secure Socket Layer). Vi beskytter også ditt lagrede passord gjennom bruk av krypteringsteknologi.

4. DIN RETTIGHETER PÅ PERSONLIGE DATA

kjeks

Optimalprint bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å tilby og støtte nettstedene og tjenestene våre, slik vi nærmere forklarer i vår cookie-policy. www.gelato.com/cookiepolicy Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, eller ønsker å bli varslet om når de plasseres, kan du endre dette på cookie-linjen eller stille inn nettleseren din til å gjøre det eller trekke tilbake ditt samtykke med oss. Vær oppmerksom på at hvis informasjonskapsler er slått av, kan det hende at du ikke kan se visse deler av nettstedet som kan forbedre besøket ditt, og du kan ikke være i stand til å bruke deler av eller hele funksjonaliteten til nettstedet og tjenestene.

Markedskommunikasjon

Ved å være en aktiv og eksisterende kunde hos Gelato, har vi en legitim interesse av å markedsføre våre produkter til deg. Du kan avslutte abonnementet på denne typen kommunikasjon på din kundekonto eller når som helst ved å følge avmeldingsinstruksjonene i kommunikasjonen som er sendt til deg eller ved å kontakte oss. Til tross for dine indikerte bortvalgspreferanser, kan vi fortsette å sende deg administrativ og transaksjonsrelatert kommunikasjon.

Endre, overføre eller slette dine personlige data

Vi sletter dine personopplysninger når det ikke lenger er nødvendig i forhold til formålene de ble samlet inn eller behandlet på annen måte. Du kan få tilgang til, gjennomgå, oppdatere, korrigere, slette eller overføre personopplysningene dine ved å redigere kontoen din via tjenesten. Hvis du sletter alle dine personopplysninger helt, kan kontoen din bli deaktivert.

5. ENDRINGER I DENNE PRIVACYPOLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolitikken når som helst, uansett grunn. Hvis vi endrer det, legger vi den nye ut på hjemmesiden vår. Eventuelle ikke-vesentlige endringer i denne personvernerklæringen vil være effektive fra den dagen de blir lagt ut. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i denne personvernregelen, vil vi varsle deg ved å legge merke til endringene på nettstedet vårt på en tydelig måte. Eventuelle vesentlige endringer i denne personvernreglene vil være effektive 30 dager etter at vi har lagt ut varsel om endringene på nettstedet vårt. Disse endringene trer i kraft umiddelbart for nye brukere av tjenesten vår.

6. DATABESKYTTELSES OFFICER OG KONTAKTINFORMASJON

Kontaktinformasjonen vår:

Gelato AS

Snarøyveien 30C

1360 Fornebu, Norge

Vår databeskyttelsesansvarlig:

Hvis du mener at Gelato ikke oppfyller sine forpliktelser i henhold til EUs GDPR-forskrift eller annen gjeldende personvernlovgivning, har du også rett til å inngi en klage til en tilsynsmyndighet.