Bestillingsproblemer
Hva kan jeg gjøre hvis bestillingen min ikke synkroniseres som den skal?
Hva kan jeg gjøre hvis bestillingen min ikke synkroniseres som den skal?
Oppdatert over en uke siden

Dette kan skje når opplastingen av bildene ikke er fullført enda, da kan du ikke bestille noe i appen. For å sikre at bildene lastes opp til tjenesten vår, følger du disse stegene:

1. Pass på at du er tilkoblet til et stabilt Wi-Fi-nettverk.

2. Pass på at du bruker den nyeste versjonen av appen vår. Du kan bekrefte det ved å gå til Apple Store eller Google Play store og se om du har den nyeste versjonen.

3. Logg av og på igjen.

4. Tving appen til å stoppe, og start den igjen.

5. Start appen og la den være i gang, helst over natten (ikke gå ut av eller forlat appen).

Hvis ikke noen av disse stegene løste problemet, send en e-post til oss på [email protected], så forsøker vi å hjelpe deg.