Om Optimalprint
Min konto
Hvordan oppretter jeg en Optimalprint-konto?
Oppdatert over en uke siden

Du kan opprette din egen Optimalprint-konto ved å registrere deg, eller ganske enkelt ved å logge på med din Facebook- eller Google-konto.

For å registrere deg, klikk bare på "Fortsett".

Et nytt vindu vises. Du må skrive inn opplysningene dine, for- og etternavn, e-postadresse, ønsket passord (minimum 8 tegn og minst én bokstav og ett tall), og også velge land. Husk at landet er en rullegardinmeny med ett alternativ, avhengig av hvilket Optimalprint-nettsted du bruker. (For eksempel er .com for USA, .co.uk for Storbritannia osv.)

Bare klikk på "Registrer deg" og du er ferdig!