Alle samlingerProdukterKlær
Vanlige spørsmål om klær
Oppdatert over en uke siden

Hvilke utskriftsalternativer tilbyr du for klær/kjoler (dobbeltsidig, ermer, innvendig etikett)?

Vi tilbyr trykk foran, bak, hals og ermer.

Du kan endre designet ditt slik at det bare dekker en del eller det meste av forsiden og/eller baksiden av plagget.

Intern etikettutskrift og full utskrift er foreløpig ikke tilgjengelig.

Nota: questo vale solo per i nuovi siti web👇

Trykk på ermer, indre hals og ytre hals er kun tilgjengelig på vår nye nettside.

Hvilken teknologi brukes til å skrive ut på klær?

Vår standardprosess er Direct to Garment (DTG)-metoden for utskrift. Dette tilsvarer digital utskrift for papir, og det er ideelt for utskrift på forespørsel på bomull.

Det betyr:

• Vi kan lage utskrifter i fotokvalitet med maksimal detalj i design

• Du har omfattende fargevalg og mengden farger påvirker ikke prisene

• Det er ingen bestillingsminimum, så den passer for små partier

• Du kan trykke på bomull

• Det er mer miljøvennlig enn andre metoder (vannbasert blekk, mindre avfall)

Merk: Vi tilbyr for øyeblikket ikke broderi, sublimering og silketrykk.

Lukt, misfarging og merker

Når du pakker ut en ny skjorte eller hettegenser med et direkte-til-plagg-trykk (DTG), kan du merke en eddiklignende lukt eller en off-white eller litt brune rester. Ikke bekymre deg, det er ikke uvanlig - det er fra et fikseringsmiddel, som støtter blekkets kjemi for å danne sterke bindinger med stoffet, påført under utskriftsprosessen og det er ikke permanent.

Et fikseringsmiddel (noen ganger kjent som forbehandling) brukes til alle DTG-utskrifter i bransjen. Det hjelper blekket med å binde seg til stoffet, og uten det ville blekket flasset av plagget.

Løsningen er rett og slett å vaske plagget! Verken rester eller lukten er permanent og begge skal forsvinne etter en vask. Det anbefales å vaske DTG-trykte plagg med vrangen ut ved 30ºC eller kjøligere.

Pleieinstruksjoner

• Maskinvask, varm, innsiden ut, som farger

• Tørketrommel lavt

• Bruk kun blekemiddel uten klor

• Ikke tørrens

• Do not iron

Er T-skjortene dine monokromatiske eller flerfargede?

Vi tilbyr kun monokromatiske T-skjorter, noe som betyr at hver T-skjorte er ensfarget. Imidlertid har vi en rekke T-skjortestiler tilgjengelig, og vår produktkatalog inneholder T-skjorter i forskjellige farger. Du kan velge din foretrukne farge fra alternativene som er gitt når du velger en T-skjorte.

Jeg blir belastet for utskriftskostnader, men jeg la ikke til et design

Vennligst sjekk om det er en bilde-/tekstholder som ble lagt til tidligere og ikke fjernet. Det vil bli oppdaget som en del av designet i systemet vårt til tross for at det er tomt.

Vi jobber med å fikse dette, og vi setter pris på tålmodigheten din, siden vi løser dette så snart vi kan.