Alle samlingerBetaling og KampanjerVAT
Kan jeg bestille uten å betale moms?
Oppdatert over en uke siden

Siden vi er et B2C-selskap, belaster vi alltid mva for hver bestilling.

Du kan legge til MVA-nummeret ditt i et av feltene faktureringsadressen før du legger inn bestillingen, og deretter kan du bruke kvitteringen/fakturaen til å trekke fra MVA-avgiften i landet ditt om nødvendig.

Slik legger du til mva i bestillingen:

• Legg til MVA-ID-en i ett av faktureringsadressefeltene

• Legg inn bestillingen

• Gå tilbake til "Dine bestillinger"

• Klikk på 'Last ned faktura' for å forsikre deg om at mva er korrekt og at du kan bruke fakturaen videre.

Hvis du ikke var i stand til å legge til mva.-ID før du la inn bestillingen, kontakt supportteamet vårt for å få hjelp.