Kan jeg bestille prøvekort?
Oppdatert over en uke siden

De fleste av produktene våre har et minimum kjøpsmengde på 10 og selges i trinn på 5, 10 eller mer etter hvert som mengden øker, for noen kategorier tilbyr vi imidlertid prøver.

Hver kunde kan kjøpe 1 prøve per ordre og maksimalt 3 prøver per år. Hvis du vil bestille flere kort, vennligst velg minste mengde tilgjengelig i handlekurven.

Det er ikke mulig å bestille forskjellige mengder til de du ser på nettstedet eller appen og i handlekurven. Du kan imidlertid duplisere designet i handlekurven din og velge et annet antall for den kopierte batch.

Hvis du vil kjøpe konvolutter med prøvekortet, kan du merke av for "legg konvolutter" -knappen fra handlekurven før du bestiller. For øyeblikket tilbyr vi ikke muligheten til å kjøpe konvolutter separate fra kortene. Vær også oppmerksom på at vi sender dem i pakker med 10 konvolutter, og vi leverer ikke ekstra konvolutter for de ekstra kortene du kan motta ved bestillingen.

Etter bestilling er det ikke mulig å endre mengden på kortene, men du kan kansellere bestillingen før midnatt samme dag (pengene blir automatisk tilbakebetalt til kontoen din) og legge inn en ny ordre for riktig mengde.