Alle collectiesOver OptimalprintMijn rekening
Hoe kan ik contact opnemen met Optimalprint?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Contact opnemen met ons klantenserviceteam is eenvoudig! U kunt op twee handige manieren contact met ons opnemen:

A. U kunt ons Helpcentrum raadplegen of op de widget linksonder op het scherm klikken.

B. Selecteer in de widget 'berichten' om live met ons te chatten. Ons systeem werkt asynchroon, dus uw chat blijft open totdat deze is opgelost. Je krijgt ook reacties via e-mail om het gesprek voort te zetten. In eerste instantie zal onze bot proberen uw probleem op te lossen. Als u meer hulp nodig heeft, typt of klikt u eenvoudigweg op 'Verbinden met een agent', waarna een van onze teamleden u zal helpen.

C. Neem voor aanvullende hulp contact met ons op via e-mail op [email protected]. Ons toegewijde team staat klaar om snel op uw vraag te reageren.