Canvas FAQs
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik mijn canvas personaliseren?

Om uw canvas te personaliseren, selecteert u het gewenste formaat en klikt u op 'Personalize Design'. Ga vervolgens naar 'Photos' en upload uw foto's door te klikken op 'Choose photo' en selecteer de afbeeldingen die u wilt. Sleep de afbeelding die u wilt gebruiken naar het midden van het frame.

Hoe u afloop en afgesneden hoofden op canvas kunt voorkomen

Wanneer u een foto/afbeelding uploadt naar een canvassjabloon, wordt de foto in de standaardlay-out zodanig geschaald dat de randen in het afloopgebied worden geplaatst.

Het afloopgebied verwijst naar de randen van de afdruk die om het frame worden gewikkeld.

Stap 1: U ziet de volledige afbeelding in de editor (afloop inbegrepen).

Stap 2: Bekijk de preview en u zult de randen opmerken die om het canvas worden gewikkeld (ze zijn niet zichtbaar op de voorkant van het canvas, maar op de randen van het eindproduct).

Stap 3: Bekijk de volledige preview en zie hoe het eindproduct er echt uit zal zien.

Als u niet tevreden bent met het feit dat een deel van de afbeelding wordt bijgesneden, raden we u aan de lay-out te wijzigen. Hierdoor is de afbeelding volledig zichtbaar op de voorkant van de print en zijn de randen rond het frame wit.

Wat zit er achter mijn canvas?

Uw naam en afdrukgegevens zijn zichtbaar op het ingepakte materiaal aan de achterkant van het canvas om de kwaliteit van onze producten te garanderen.

We vermelden deze informatie op de achterkant van onze canvassen om te garanderen dat elke klant zijn canvas nauwkeurig ontvangt en verpakkingsfouten tot een minimum worden beperkt. We implementeren dit proces om verwarring of verwisselingen in bestellingen te voorkomen die kunnen ontstaan ​​doordat het canvas ondersteboven wordt verpakt. Bovendien dient dit als een extra kwaliteitsborgingsmaatregel, om ervoor te zorgen dat elke bestelling volgens onze normen is afgedrukt.

Hoe hang ik een canvas op?

Stap 1: Markeer de muur

Markeer met potlood waar u uw canvas op de muur wilt plaatsen. Vergeet niet dat de bovenkant van uw canvas iets boven uw potloodmarkering zal zijn.

Stap 2: Sla de muurhaak op de gemarkeerde plek

Spijker de haak voorzichtig vast op de plek waar je de muur hebt gemarkeerd met een potlood. Door de spijker in een kleine hoek te slaan, zorg je ervoor dat de muur het meeste gewicht draagt.

Stap 3: Bevestig je beugel aan de achterkant van het canvas

Plaats hem op de achterkant van je canvas. Bovenaan of aan de zijkanten, dat is aan jou. Gebruik de schroevendraaier om de beugel vast te schroeven.

Stap 4: Hang je canvas op

De ophangset is bij het canvas inbegrepen in de volgorde:

• 1 x zaagtandbeugel

• 2 x schroeven

• 1 x haak​Let op: één zaagtandbeugel kan een canvas van maximaal 6 kg (15 pond) dragen.

Voorbeeld van zaagtandbeugels die bij je canvas worden geleverd. (afhankelijk van het beschikbare ophangsysteem)​

Is het mogelijk om een ​​canvas te bestellen zonder frame?

Ons canvas is om een ​​houten frame gewikkeld; helaas is het niet mogelijk om het zonder frame te bestellen.