Kan ik voorbeeldkaarten bestellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De meeste van onze producten hebben een minimale aankoophoeveelheid van 10 en worden verkocht in stappen van 5, 10 of meer naarmate de hoeveelheid toeneemt, voor sommige categorieën bieden we echter monsters.

Elke klant kan 1 monster per bestelling kopen en maximaal 3 monsters per jaar. Als je meer kaarten wilt bestellen, selecteer dan de minimum beschikbare hoeveelheid in de winkelmand.

Het is niet mogelijk om andere hoeveelheden te bestellen dan die u op de website of app en in uw winkelmandje ziet. U kunt het ontwerp echter dupliceren in uw winkelmandje en een andere hoeveelheid kiezen voor de gekopieerde batch.

Als u enveloppen met de voorbeeldkaart wilt kopen, vink dan de knop "enveloppen toevoegen" aan in het winkelmandje voordat u uw bestelling plaatst. Op dit moment bieden we niet de mogelijkheid om enveloppen los van de kaarten te kopen. Houd er ook rekening mee dat we ze verzenden in verpakkingen van 10 enveloppen en dat we geen extra enveloppen leveren voor de extra kaarten die u mogelijk bij uw bestelling ontvangt.

Na het plaatsen van de bestelling is het niet mogelijk om het aantal kaarten te wijzigen, maar u kunt de bestelling voor middernacht op dezelfde dag annuleren (het geld wordt automatisch teruggestort op uw rekening) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de juiste hoeveelheid.