Bestel Info
Hoe kan ik kaarten opnieuw bestellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u opnieuw wilt bestellen, kunt u dit doen zonder uw producten opnieuw te ontwerpen.

Voor desktopversie: Log in op uw Optimalprint-account en ga naar "Uw bestellingen". Selecteer "Toevoegen aan winkelmandje" en ga door en betaal uw bestelling. U kunt de hoeveelheid in dit stadium desgewenst wijzigen.

Voor de Optimalprint-app: u heeft toegang tot uw profiel > Mijn bestellingen > Selecteer het ontwerp > Tik op "Opnieuw bestellen" > Bewerk uw ontwerp voordat u het bestelt of tik eenvoudig op "Bestellen"

Houd er rekening mee dat als het om kaarten gaat, aangezien we in batches van 10 afdrukken, dat het minimumbedrag is dat u opnieuw kunt bestellen.