Datasikkerhed
Opdateret over en uge siden

Vores privatlivspolitik er tilgængelig for alle kunder, og du kan se betingelserne og betingelserne for dem nedenfor:

PRIVACY-POLITIK

Optimalprint-tjenesten leveres af Gelato AS, der er forpligtet til at beskytte de personlige data fra de personer, der besøger vores websteder og registrerer sig for at bruge vores produkter og tjenester. Denne politik beskriver vores databeskyttelsespraksis, og hvordan vi bruger og indsamler de personlige data, du deler med os, når du gennemser vores websteder og / eller registrerer os for vores produkter. Vores behandling af dine personlige data er nødvendige for, at vi kan levere tjenesten til dig. Vi kan også behandle dine personlige data for at overholde vores juridiske forpligtelser som forklaret nedenfor eller på grund af vores legitime interesser.

1. PERSONLIGE OPLYSNINGER, DER VI HENTER

Vi indsamler personlige data fra dig under følgende omstændigheder:

Når du opretter en konto og afgiver en ordre: Vi samler dit for- og efternavn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer, adgangskode, fødselsdato og / eller alder, betalingsoplysninger såsom dit kreditkort eller PayPal-konto information, udkast til produktdesign, som du gemmer under din konto, indhold, som du vælger at gemme under din konto, kommunikation og korrespondance sendt til og fra din konto, oplysninger om købsvaner og præferencer, ordrehistorik og / eller kontohistorik.

Når du opretter eller designer produkter: Vi kan samle alle billeder, tekst, logoer eller andet indhold, som du uploader eller sender, herunder oplysninger relateret til eller inkluderet i sådant indhold, såsom navn, fødselsdato, alder og køn på personer, som indholdet er relateret.

Når du interagerer med sociale mediesider:

Du kan muligvis registrere og oprette en konto ved hjælp af Tjenesterne ved hjælp af din Facebook, Google eller andre sociale mediekonti. Hvis du vælger at bruge denne indstilling, hvor den er tilgængelig, får vi adgang til dine profilmedieoplysninger om sociale medier, f.eks. Dit navn og din e-mail-adresse.

Tjenesterne kan give dig muligheden for at uploade et foto fra din sociale mediekonto, f.eks. Facebook og Instagram, og fra din konto med cloud-lagringstjenester, såsom Dropbox. Hvis du vælger at bruge denne funktionalitet, får vi adgang til dine profilmedieoplysninger om sociale medier, inklusive dit profilbillede og alle fotos, som du har gemt på din sociale mediekonto.

Du kan når som helst stoppe med at dele dine profiloplysninger om sociale mediekontoer med os ved at fjerne Gelatos adgang til den konto. Alle oplysninger, vi indsamler fra din Facebook eller anden sociale mediekonto, kan afhænge af de indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, du har med de sociale medier, så se de sociale mediers egen privatliv og datapraksis.

2. FORMÅL OG BRUG AF PERSONLIGE DATA

Vi bruger dine personlige data, inklusive dit indhold, til følgende formål:

· At give dig tjenesterne og evaluere, ændre og forbedre tjenesterne

· For at gøre det muligt for dig at oprette din konto, oprette og designe produkter, behandle og udføre din ordre

· For at behandle din betaling skal du lette fakturering og udstede fakturaer, hvor det er relevant

· At kommunikere med dig og svare på dine anmodninger

· At give dig kundeservice og support

Til styring af virksomhedskonti
· At hjælpe med at holde vores websted trygt og sikkert og forbedre webstedet

Vi bruger automatiske oplysninger til at analysere trends, administrere webstedet og spore brugeraktiviteter på webstedet, hvis du har accepteret dette i cookiepolitikken.

Vi opretter anonyme dataposter fra personlige data ved at ekskludere oplysninger (såsom dit navn), der gør dataene personligt identificerende for dig. Vi bruger sådanne anonyme dataposter til at analysere anmodnings- og brugsmønstre, så vi kan forbedre indholdet af tjenesterne og forbedre webstedsnavigation.

3. HVORDAN VI DELER DINE PERSONLIGE DATA

Vi afslører dine personlige data som beskrevet nedenfor. Personlige data leveret af dig, eller som vi muligvis får direkte gennem din brug af webstedet, bliver ikke og vil ikke blive solgt, lejet eller delt med os af nogen tredjepart uden dit forudgående samtykke.

Overførsel og opbevaring af personlige data

Dine personlige data overføres, uploades, overføres, gemmes eller sikkerhedskopieres på Gelatos servere med vores GDPR-kompatible skyudbydere i USA, Europa og Kina.

Tredjepartsudbydere

Vi deler dine personlige data med tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner, der udfører tjenester på vores vegne for at hjælpe os med at levere webstedet og tjenesterne til dig. For at udføre din printordre på den mest miljøvenlige måde, lader vi printeren tættest på leveringsadressen udskrive dine produkter. Dette kan betyde en overførsel af dine personlige data ud af EU. Andre eksempler på tjenester, der kan leveres af tredjepartstjenesteudbydere, kan omfatte, men er ikke begrænset til: behandling af kreditkortbetalinger med vores betalingsudbyder i EU, levering af kundeservice af vores leverandører i EU og Filippinerne og vedligeholdelse af vores kundelister af vores tjenesteudbydere i EU. Tredjepartsudbydere, der handler på vores vegne, leveres kun med sådanne personlige data, der med rimelighed kræves for at levere den bestemte service, som de er bevaret for. Vores tredjepartsudbydere er forpligtet til at holde alle dine personlige data fortrolige og kun indsamle, bruge og videregive dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at levere tjenesterne på vores vegne. De er i fuld overensstemmelse med EU's GDPR-regulering og har underskrevet en databehandlingsaftale med Gelato.

Annoncører og tredjepartsmarkedsføring

Fra tid til anden deler vi måske dine personlige data på en måde, så de kun kan læses af den tilsigtede annoncør for at kunne tjene dig relevante oplysninger og marketingmeddelelser på den annonceplatform. Vi kan også dele aggregerede demografiske oplysninger og / eller kunde-id-numre med vores partnere og annoncører. Dette er baseret på dit samtykke til cookiepolitikken. Vi sælger ikke personoplysninger til tredjepart til deres egne markedsføringsformål.

Tredjeparts betalingsprocessor

Ved onlinebetalinger bruger vi betalingstjenesterne fra Adyen B.V. Gelato ikke behandler, registrerer eller vedligeholder dine kreditkort- eller bankkontooplysninger. Gelato registrerer den betalingsmetode, du har valgt. For Optimalprint Premium-medlemmer, for indfødte appkunder og kunder, der foretrækker, vil Adyen gemme de relevante betalingsdata leveret af dig for at opkræve det periodiske gebyr. Dette er også valgfrit for alle Optimalprint-kunder.

Forretningsoverførsler

Vi kan dele nogle af eller alle dine personlige data i forbindelse med eller under forhandling om enhver fusion, finansiering, erhvervelse eller opløsning, transaktion eller procedure, der involverer salg, overførsel, afhændelse eller videregivelse af hele eller en del af vores forretning eller aktiver. I tilfælde af insolvens, konkurs eller modtagelse kan personoplysninger også overføres som et forretningsaktiv. Hvis en anden virksomhed erhverver vores virksomhed, forretning eller aktiver, vil det selskab besidde de personlige data, som vi har indsamlet, og vil påtage sig rettigheder og forpligtelser vedrørende dine personlige data som beskrevet i denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Virksomheden har muligvis brug for dit samtykke for at fortsætte med at håndtere dine data.

Overholdelse af lov, retsafgørelse og andre oplysninger

Du anerkender og accepterer hermed, at Gelato efter eget skøn kan frigive konto og andre personlige data, når vi mener, at sådan frigivelse er passende: (a) for at overholde en gældende lov, statut, regulering, domstolskendelse eller administrativ procedure; (b) i forbindelse med enhver juridisk efterforskning (c) at undersøge eller hjælpe med at forhindre enhver krænkelse eller potentiel krænkelse af denne fortrolighedspolitik eller vores brugsbetingelser; eller (d) for at beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed for Gelato, vores brugere eller andre. Dette kan omfatte udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på bedrageribeskyttelse og kreditrisikoreduktion.

Tredjeparts websteder

Webstedet kan indeholde links til tredjepartswebsteder, eller tredjepartswebsteder kan ellers være tilknyttet webstedet. Disse virksomheder er i overensstemmelse med GDPR, og Gelato har underskrevet en databehandlingsaftale med dem. Gelato er ikke ansvarlig for de politikker og praksis, som ejerne af sådanne tredjepartswebsteder anvender, herunder men ikke begrænset til deres indsamling, brug og videregivelse af dine personlige data, og heller ikke Gelato tilbyder (og udtrykkeligt fraskriver sig nogen) garanti, repræsentation, garanti eller pagt af enhver art med hensyn til indsamling, brug eller videregivelse af dine personlige data fra ethvert tredjeparts websted, der er linket fra (eller på anden måde er forbundet med) webstedet. Se betingelserne og vilkårene og fortrolighedspolitikken på tredjepartswebsteder inden brug.

Sikkerhed for dine personlige data

Vi anvender sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod tab eller tyveri samt mod uautoriseret adgang, videregivelse, kopiering, brug eller modifikation. Når vi transmitterer meget fortrolige oplysninger over internettet, beskytter vi dem ved hjælp af krypteringsteknologi, såsom SSL-protokollen (Secure Socket Layer). Vi beskytter også din gemte adgangskode ved hjælp af krypteringsteknologi.

4. DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE DINE PERSONLIGE DATA

Småkager

Optimalprint bruger cookies og lignende teknologier til at levere og understøtte vores websteder og tjenester, som mere detaljeret forklaret i vores cookiepolitik; www.gelato.com/cookiepolicy Hvis du ikke ønsker at modtage cookies eller ønsker at blive underrettet om, hvornår de er placeret, kan du ændre dette på cookie-baren eller indstille din webbrowser til at gøre det eller trække dit samtykke med os tilbage. Bemærk, at hvis cookies er slukket, kan du muligvis ikke se visse dele af webstedet, der kan forbedre dit besøg, og du kan muligvis ikke bruge nogle af eller alle funktionerne på webstedet og tjenesterne.

Marketing kommunikation

Ved at være en aktiv og eksisterende kunde hos Gelato har vi en legitim interesse i at markedsføre vores produkter til dig. Du kan afmelde denne form for kommunikation på din kundekonto eller når som helst ved at følge afmeldingsinstruktionerne i kommunikationen, der er sendt til dig eller ved at kontakte os. På trods af dine angivne fravalgspræferencer kan vi fortsætte med at sende dig administrativ og transaktionsrelateret kommunikation.

Ændring, overførsel eller sletning af dine personlige data

Vi sletter dine personlige data, når det ikke længere er nødvendigt i forhold til de formål, som de blev indsamlet eller behandlet på anden måde. Du kan få adgang til, gennemgå, opdatere, rette, slette eller overføre dine personlige data ved at redigere din konto via Tjenesten. Hvis du sletter alle dine personlige data helt, kan din konto blive deaktiveret.

5. ÆNDRINGER I DENNE PRIVACY-POLITIK

Vi forbeholder os retten til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid af enhver grund. Hvis vi ændrer det, lægger vi det nye på vores webside. Eventuelle ikke-væsentlige ændringer af denne privatlivspolitik vil være effektive fra den dag, de offentliggøres. Hvis vi foretager en væsentlig ændring af denne fortrolighedspolitik, vil vi underrette dig ved en prominent placering af ændringerne på vores websted. Eventuelle væsentlige ændringer af denne fortrolighedspolitik vil være effektive 30 dage efter vores udsendelse af meddelelse om ændringerne på vores websted. Disse ændringer træder i kraft straks for nye brugere af vores tjeneste.

6. DATA BESKYTTELSE OFFICER OG KONTAKTINFORMATION

Vores kontaktoplysninger:

Gelato AS

Snarøyveien 30C

1360 Fornebu, Norge

Vores databeskyttelsesansvarlig:

Hvis du mener, at Gelato ikke opfylder sine forpligtelser i henhold til EU's GDPR-regulering eller anden gældende privatlivslovgivning, har du også ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.