Kan jeg bestille prøvekort?
Opdateret over en uge siden

De fleste af vores produkter har en mindste indkøbsmængde på 10 og sælges i trin på 5, 10 eller mere efterhånden som antallet stiger, for nogle kategorier tilbyder vi dog prøver.

Hver kunde kan købe 1 prøve pr. Ordre og højst 3 prøver pr. År. Hvis du vil bestille flere kort, skal du vælge den mindste mængde, der er tilgængelig i kurven.

Det er ikke muligt at bestille forskellige mængder til dem, du ser på webstedet eller appen og i din indkøbskurv. Du kan dog kopiere designet i din indkøbskurv og vælge en anden mængde til den kopierede batch.

Hvis du vil købe konvolutter med prøvekortet, skal du markere knappen "tilføj konvolutter" fra kurven, inden du bestiller. I øjeblikket tilbyder vi ikke muligheden for at købe konvolutter adskilt fra kortene. Bemærk også, at vi sender dem i pakker med 10 konvolutter, og vi leverer ikke ekstra konvolutter til de ekstra kort, du muligvis modtager med din ordre.

Efter bestilling er det ikke muligt at ændre kortmængden, men du kan annullere ordren inden midnat samme dag (pengene refunderes automatisk tilbage til din konto) og afgive en ny ordre for det rigtige antal.