Hvordan genbestiller jeg kort?
Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker at genbestille, kan du gøre dette uden at redesigne dine produkter.

For desktopversion: Log ind på din Optimalprint-konto og gå til "Dine ordrer". Vælg "Læg i kurv" og gå igennem og betal for din ordre. Du kan ændre mængden på dette tidspunkt, hvis du ønsker det.

For Optimalprint-appen: Du kan få adgang til din profil > Mine ordrer > Vælg design > Tryk på "Genbestil" > Rediger dit design, før du bestiller det, eller tryk blot på "Bestil"

Bemærk venligst, at når det kommer til kort, da vi udskriver i partier af 10, vil det være det minimumsbeløb, du kan genbestille.