Alle samlingerProdukterTøj
Ofte stillede spørgsmål om tøj
Opdateret over en uge siden

Hvilke udskrivningsmuligheder tilbyder du til beklædning/tøj (for/bagside, ærmer, indvendig etiket)?

Vi tilbyder for-, bag-, hals- og ærmetryk.

Du kan redigere dit design, så det tager delvist eller det meste af forsiden og/eller bagsiden af ​​tøjet.

Udskrivning i den indvendige etiket og all-over udskrivning er i øjeblikket ikke tilgængelig.

Bemærk: Dette gælder kun for ny hjemmeside👇

Ærmer, inderhals og ydre halsudskrivning er kun tilgængelig på vores nye hjemmeside.

Hvilken teknologi bruges til at printe på tøj?

Vores standardproces er Direct to Garment (DTG) metode til udskrivning. Dette svarer til digital print af papir, og det er ideelt til print on-demand på bomuld.

Det betyder:

• Vi kan lave print i fotokvalitet med de maksimale detaljer i designet

• Du har omfattende farvemuligheder, og mængden af ​​farver påvirker ikke priserne

• Der er ingen ordreminimum, så den er velegnet til små partier

• Du kan printe på bomuld

• Det er mere miljøvenligt end andre metoder (vandbaseret blæk, mindre spild)

Bemærk: Vi tilbyder i øjeblikket ikke broderi, sublimering og serigrafi.

Lugt, misfarvning og mærker

Når du pakker en ny skjorte eller hættetrøje ud med et direct-to-garment (DTG) print, kan du måske bemærke en eddikeagtig lugt eller en råhvid eller let brun rest. Bare rolig, det er ikke usædvanligt - det er fra et fikseringsmiddel, som understøtter blækkets kemi til at danne stærke bindinger med stoffet, påført under trykprocessen, og det er ikke permanent.

Et fikseringsmiddel (også kendt som forbehandling) bruges til alle DTG-udskrifter på tværs af industrien. Det hjælper blækket med at binde sig til stoffet, og uden det ville blækket flage af tøjet.

Løsningen er simpelthen at vaske tøjet! Hverken rester eller lugten er permanent, og begge dele bør forsvinde efter en vask. Det anbefales at vaske tøj med DTG-tryk med vrangen ud ved 30ºC eller køligere.

Plejevejledning

• Maskinvask, varm, vrangen ud, som farver

• Tørretumbling lavt

• Brug kun ikke-klorinblegemiddel

• Må ikke renses

• Må ikke stryges

Er dine T-shirts monokromatiske eller flerfarvede?

Vi tilbyder kun monokromatiske T-shirts, hvilket betyder, at hver T-shirt er ensfarvet. Vi har dog en række forskellige T-shirt-stile til rådighed, og vores produktkatalog indeholder T-shirts i forskellige farver. Du kan vælge din foretrukne farve blandt mulighederne, når du vælger en T-shirt.

Jeg bliver opkrævet for udskrivningsomkostninger, men jeg tilføjede ikke et design

Tjek venligst, om der er en billed-/tekstholder, der er tilføjet tidligere og ikke er fjernet. Det vil blive registreret som en del af designet i vores system på trods af at det er tomt.

Vi arbejder på at løse dette, og vi sætter pris på din tålmodighed, da vi løser dette så hurtigt som muligt.