Alle samlingerOrdre infoOrdreproblemer
Hvad skal jeg gøre, hvis webstedet ikke fungerer?
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever tekniske problemer, er der et par enkle trin, du kan følge.

- Prøv en anden enhed. Hvis du bruger vores mobile websted, kan det evt. hjælpe at prøve fra en stationær computer. Og hvis noget ikke virker på din stationære computer, kan du prøve på din smartphone eller tablet. Vores websted er optimeret til alle enheder.

- Prøv en anden browser. En browser er det program, du bruger til at åbne websteder. De fleste mennesker bruger Internet Explorer/Edge, Firefox, Chrome eller Safari. På smartphones og tablets er Chrome og Safari de mest brugte.

- Prøv at rydde din cache. Websteder gemmer tit små stykker kode på din computer, også kendt som "cookies". Formålet med cookies er at forøge hastigheden, men de kan til tider skabe konflikter med andre websteder. Hvis du rydder din cache, fjernes alle de cookies, du har samlet, og dermed løses potentielle konflikter. Det gøres på forskellige måder alt efter din browser. Du kan få flere oplysninger om at rydde din cache her.

Kontakt os

Hvis du har prøvet alle disse metoder, og endnu ikke har løst dit problem, bedes du kontakte os her.

Vi ønsker at hjælpe dig hurtigst muligt, så det ville være skønt, hvis du kunne inkludere følgende oplysninger:

-en grundig forklaring af problemet

-den e-mail-adresse, du brugte til at tilmelde dig hos Optimalprint

-typen af enheder, du har forsøgt at bruge (smartphone, tablet eller pc)

-typen af browsere, du har forsøgt at bruge (Firefox, Internet Explorer, Chrome osv.)

-et screenshot af eventuelle advarsler/fejlmeddelelser

-din IP-adresse, som du kan finde med følgende link: http://whatismyipaddress.com

Men hvis du ikke er sikker på alle disse oplysninger, er det heller ikke noget problem! Bare kontakt os alligevel, så kigger vi på det.