Alle samlingerBetaling og KampagnerVAT
Kan jeg bestille uden at betale moms?
Opdateret over en uge siden

Da vi er en B2C-virksomhed, opkræver vi altid moms for hver ordre.

Du kan tilføje dit momsnummer i et af felterne faktureringsadressen, før du afgiver ordren, og derefter kan du bruge kvitteringen/fakturaen til at fratrække momsen i dit land, hvis det er nødvendigt.

Sådan tilføjer du moms i ordren:

• Tilføj moms-id'et i et af faktureringsadressefelterne

• Afgiv ordren

• Gå tilbage til 'Dine ordrer'

• Klik på 'Download faktura' for at sikre dig, at momsen er korrekt, og at du kan bruge fakturaen videre.

Hvis du ikke var i stand til at tilføje moms-id'et, før du afgav ordren, skal du kontakte vores supportteam for at få hjælp.