Bestilling af ordre
Hvad er din returpolitik og kvalitetsgaranti?
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af ​​produkterne, så kontakt os inden for 14 dage efter modtagelsen, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at undersøge og finde en løsning.

Farvekonsistens

Vi bruger de samme printmaskiner, papirtyper og arbejdsprocesser hos vores printpartnere for at minimere farvevariationer. Når det er sagt, er udskrivning en kemisk proces, og 100 % konsistens kan ikke opnås. Flere faktorer påvirker farven, konsistensen og det endelige resultat: maskintype, maskinindstillinger, papirtyper, luftfugtighed i rummet, hvornår maskinen sidst blev rengjort, for blot at nævne nogle få eksempler. Farvevariationer, der kan forekomme på grund af ovennævnte årsager, ligger inden for acceptable toleranceniveauer og er ikke dækket af vores kvalitetsgaranti.

Defekte eller beskadigede produkter

Hvis du modtager defekte eller beskadigede ordrer, såsom skader på de leverede produkter, fejl i antal eller mængde, dækker vi omkostningerne ved en erstatningsordre.

Tastefejl eller pixelerede billeder

Vi råder kraftigt vores kunder til at læse korrektur på den tekst, de skriver, og de billeder, de uploader, for at være af god kvalitet, da Optimalprint ikke korrekturlæser før udskrivning, så produkterne trykt med tastefejl og pixelerede/slørede billeder er ikke omfattet af vores kvalitetsgaranti . Skulle du ønske at afgive en ny ordre med opdateret tekst/billede, hæfter du for omkostningerne ved den nye ordre.

Forkert adresse

Hvis du angiver en adresse, der anses for utilstrækkelig for kureren, vil forsendelsen blive returneret til vores printpartner og destrueret. Skulle du ønske at afgive en ny ordre med en opdateret adresse, hæfter du for omkostningerne ved den nye ordre.

Uanmeldt

Forsendelser, der ikke er afhentet, returneres til vores printpartner og destrueres. Hvis du ønsker at afgive en ny ordre, hæfter du for omkostningerne ved den nye ordre.

Returneret af kunden

Vi understøtter i øjeblikket ikke returnering på grund af det faktum, at de produkter, du bestiller, er personlige og lavet specifikt til hver ordre. Hvis du ønsker at afgive en ny ordre, hæfter du for omkostningerne ved den nye ordre.