Ordreproblemer
Hvad gør jeg hvis min ordre ikke synkroniserer ordentligt?
Opdateret over en uge siden

Dette sker ofte når billeder ikke er færdige med at uploade, så du ikke har mulighed for at lægge en ordre i appen. For at sikre at dine billeder bliver uploadet til vores tjeneste, skal du følge disse trin:

1. Sørg for at du er forbundet til pålideligt Wi-Fi.

2. Sørg for at du har den nyeste version af appen installeret. Du kan bekræfte dette ved at gå til Apple Store eller Google Play og tjekke om du har den nyeste version.

3. Log ud og ind igen.

4. Tving appen til at lukke ned og åben den igen.

5. Åben appen og lad den være åben, helst natten over (gå ikke ud af appen eller luk den).

Hvis disse trin ikke hjalp på problemet, kan du chatte med os eller sende os en e-mail til så vi kan forsøge at hjælpe dig.