Kan du redigere et design til mig?
Opdateret over en uge siden

Alle vores design er lavet af professionelle grafiske designere og består af en enkelt billedfil, hvor vi ikke kan ændre de enkelte dele. Vores platform er selvbetjening, og skabelonen giver dig mulighed for at tilpasse en række forskellige ting: Du kan uploade billeder, indtaste din egen tekst og ændre stil, størrelse og farve på skrifttyperne i tekstfelterne.

Hvis det er muligt at vælge forskellige farver, vil du se disse på webstedet, mens du vælger mellem forskellige designs (de farvede felter ved siden af). Vi foretager ikke yderligere justeringer af designet. Hvis du vil have noget andet, skal du vælge et andet design. Bemærk, at vi har en "Lav din egen" mulighed, når du vælger et design. Der kan du starte med en tom skabelon og tilføje tekst eller billedbokse, som du ønsker.

Vi udskriver vores kort på hvidt pap af høj kvalitet (300-350 gram). Det er dit valgte design, der bestemmer, hvilke farver der udskrives

Selvom vi ikke anbefaler det, er det muligt at tilføje en baggrundsfarve, hvis du arbejder på en pc eller bærbar computer. Derefter skal du oprette en JPEG-fil og udfylde den med den ønskede baggrundsfarve. Du kan bruge et designprogram efter eget valg (f.eks. Paint eller Photoshop) til at gøre det. Føj derefter en billedramme til dit kort og upload din baggrund ligesom tidligere fotos.