Plakater
Kan jeg redigere mit design efter jeg har afgivet min ordre?
Kan jeg redigere mit design efter jeg har afgivet min ordre?
Opdateret over en uge siden

En ordre kan ikke redigeres efter den er afgivet, kun annulleres, og så kan en ny ordre afgives med et andet design.

Optimalprint udskriver 7 dage om ugen, hvilket betyder, at du muligvis ikke har mulighed for at ændre, annullere eller stoppe din ordre, hvis ordren er gået ind i printprocessen. Normalt kan en ordre annulleres højst 30 minutter efter den er afgivet, ellers går den i tryk, og det er for sent.

For at kontrollere, om du stadig kan annullere din ordre, skal du logge ind på din konto og gå til "Dine ordrer".

Hvis der ikke længere er mulighed for at annullere, så er dit design gået til tryk, og der kan ikke foretages yderligere ændringer. Her kan du se to eksempler:

Til venstre er knappen "Annuller ordre" til stede, hvilket betyder, at ordren ikke er i printprocessen endnu og kan annulleres.

Til højre er knappen "Annuller ordre" væk, hvilket betyder, at ordren enten er i printprocessen eller afsendt og ikke kan annulleres.

Tip: Klik HER for at se processen med at annullere en ordre.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du altid kontakte os via vores supportkanaler (via e-mail eller en live chat-agent), efter vores chatbot har forsøgt at løse det. Du kan få adgang til vores chatbot HER, og vores support er 24 timer i døgnet.