Kvalitetsgaranti
Opdateret over en uge siden

Vi garanterer 100% kundetilfredshed.

Skulle du finde nogen grund til utilfredshed med det modtagne produkt, undtagen tilfælde uden for vores kontrol som:

• forkert tekst,

• stavefejl, eller

• forkert adresse og lignende fejl.

Kontakt os venligst inden for 14 dage efter levering af dine varer. Vi er dedikerede til at løse problemet ved enten at levere et gratis genoptryk eller udstede en refusion, afhængigt af omstændighederne.

Hvis du støder på problemer med din ordre, så kontakt os via e-mail eller live chat.

Vær opmærksom på, at vi bruger posttjenester og specialiserede leveringstjenester for at sikre rettidig levering af produkter. I tilfælde af problemer, som disse leveringspartnere støder på, samarbejder vi tæt med dem for at kommunikere og løse eventuelle forsinkelser.