Har ni en kvalitetsgaranti?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi erbjuder 100% kundnöjdhetsgaranti.

Om du inte är nöjd med produkten du fått av någon anledning (förutom situationer utanför vår kontroll som felaktig text, felstavning, fel adress etc.), vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter leverans. Vi är fast beslutna att tillhandahålla en lösning genom att erbjuda en kostnadsfri nytryckning eller återbetalning, beroende på situationen. Vi kan be dig att returnera originalen.

Tryck med förtroende.

Vänligen notera att vi använder oss av posten och av specialiserade leveransbolag som ansvarar för att leverera din produkt i tid. Om de stöter på problem så jobbar vi i nära samarbete med dem för att undvika förseningar.