Beställningsproblem
Vad kan jag göra om min beställning inte synkroniseras som den ska?
Vad kan jag göra om min beställning inte synkroniseras som den ska?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Detta kan bero på att uppladdningen av dina bilder inte slutförts och att du därför inte kan lägga beställningen i appen. För att säkerställa att dina bilder laddas upp till vår tjänst, följ dessa steg:

1. Se till att vara ansluten till ett stabilt WiFi-nätverk.

2. Kontrollera att du har den senaste versionen av appen installerad. Du kan bekräfta detta genom att besöka Apple Store eller Google Play-butiken och se om du har den senaste versionen.

3. Logga ut och logga in igen.

4. Tvångsavsluta appen och öppnade den sedan igen.

5. Öppna appen och lämna den öppen, företrädesvis över natten (lämna eller stäng inte appen).

Om dessa steg inte löste problemet, skicka oss ett mejl på [email protected] så kommer vi försöka hjälpa dig.