Kan du redigera en design för mig?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla våra mönster är tillverkade av professionella grafiska formgivare och består av en enda bildfil där vi inte kan ändra de enskilda delarna. Vår plattform är självbetjäning, och mallen gör att du kan anpassa en mängd olika saker: Du kan ladda upp bilder, ange din egen text och ändra stil, storlek och färg på teckensnitten i textrutorna.

Om det är möjligt att välja olika färger ser du dessa på webbplatsen medan du väljer mellan olika mönster (de färgade rutorna bredvid). Vi gör inga ytterligare justeringar av designen. Om du vill ha något annat väljer du en annan design. Observera att vi har ett alternativ "Gör din egen" när du väljer en design. Där kan du börja med en tom mall och lägga till text- eller bildrutor som du vill.

Vi skriver ut våra kort på vit högkvalitativ kartong (300-350 gram). Det är din design som bestämmer vilka färger som ska skrivas ut

Även om vi inte rekommenderar det, är det möjligt att lägga till en bakgrundsfärg om du arbetar på en PC eller bärbar dator. Du måste sedan skapa en JPEG-fil och fylla den med den bakgrundsfärg du vill ha. Du kan använda ett designprogram du väljer (t.ex. Paint eller Photoshop) för att göra det. Lägg sedan till en bildram till ditt kort och ladda upp din bakgrund precis som tidigare foton.