Hur sparar jag designen jag har skapat?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Först måste du skapa ett konto hos oss. Att skapa ett konto är enkelt och gratis. Att redigera mönstren när du är inloggad gör det möjligt att spara så många mallar du vill i utkastformat. Du kan redigera, radera eller placera beställningen senare. Du kan också bokmärka dina mönster när du utforskar våra mönster och kommer tillbaka till dem senare.

Att ha ett konto gör det också lättare för oss att hjälpa dig om ett problem uppstår eller om du har några frågor.