Telefonfodral
Telefonfall allmän information
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Telefonfodral är det senaste tillskottet i vår omfattande produktkatalog!

För närvarande tillverkar vi telefonskal i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Tyskland, Italien, Singapore och Polen.

Vi erbjuder för närvarande fodral för iPhone och Samsung-telefoner i 5 olika typer:

1. Flexi

2. Klar

3. Biologiskt nedbrytbar

4. Smal

5. Tuff

Flexi

Det perfekta fodralet för att visa upp din designertelefon och anpassade mönster. Detta frostiga genomskinliga fodral har ett helt och hållet modernt skal av termoplastisk polyuretan (TPU) som ger slagtålighet, samtidigt som det låter estetiken hos iPhone eller Android skina igenom. Du kan designa den bakre ytan på våra Flexi-fodral.

Klar

Tydliga fodral skyddar din telefon med stil utan att offra funktionalitet. Med en slimmad form är detta genomskinliga fodral slagtåligt, repsäkert och ultratunt. Dess trådlösa laddningsstöd och exakta öppningar för enkel anslutning gör detta fodral till ett av de bästa på marknaden. Den är gjord av termoplastisk polyuretan (TPU) på sidorna och transparent polykarbonat (PC) på baksidan. Du kan designa den bakre ytan på våra Clear-fodral.

Biologiskt nedbrytbar

Det biologiskt nedbrytbara fodralet kommer i svart, är reptåligt och stöttåligt och är ett miljömedvetet alternativ (miljömedvetna produkter är gjorda av minst 70 % ekologiska, återvunna eller biologiskt nedbrytbara material). Tillverkad av PBAT och PLA, du kan designa den på dess baksida.

Smal

Slim Case är supertunt och super hållbart. Flexibelt fodral med full wrap-around design. Matcha din telefons estetik med skräddarsydd design och en läcker glansig finish. Den är gjord av vit polykarbonat (PC) och det är möjligt att ha din design lindad runt bak- och sidoytorna.

Tuff

The Tough Case, dubbellagers säkerhet för alla dessa oväntade stötar. Helt omslutande design med en glansig finish – det bästa sättet att skydda din telefon utan att offra säkerheten. Ytterhöljet i polykarbonat är slagtåligt, medan TPU-fodret ger stötdämpning. Bär din telefon säkert och elegant oavsett var du går. Utskriftsområdet inkluderar bak- och sidoytorna.

OBS: Flexi-, Clear- och Biodegradable-fodral är tryckta med UV-utskriftsteknik medan Slim och Tough-fodral är tryckta med Dye-Sublimation-teknik.

Telefonmodeller som stöds

I vår katalog kommer du att kunna hitta telefonfodral för utvalda telefonmodeller från Apple och Samsung:

Flexi

Samsung

Apple

• Galaxy S20

• Galaxy S20 Plus

• Galaxy S20 Ultra

• Galaxy S21

• Galaxy S21 Plus

• Galaxy S21 Ultra

• iPhone 7 Plus / 8 Plus

• iPhone 7 / 8 / SE2020

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 12 / 12 Pro

• iPhone 12 Mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone XR

• iPhone X / XS

• iPhone XS Max

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 Mini

Klar och Biologiskt nedbrytbar

• iPhone 11

• iPhone 12

• iPhone XR

• iPhone X / XS

• iPhone 13

Smal och Tuff

Samsung

Apple

• Galaxy S20

• Galaxy S20 Plus

• Galaxy S20 Ultra

• Galaxy S21

• Galaxy S21 Plus

• Galaxy S21 Ultra

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 12 / 12 Pro

• iPhone 12 Mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone XR

• iPhone X / XS

• iPhone XS Max

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 Mini

Snabb överblick

Flexi

Klar

Biologiskt nedbrytbar

Smal

Tuff

Material

Termoplastisk polyuretan (TPU)

Sidor: termoplastisk polyuretan (TPU), bak: polykarbonat

PBAT och PLA

Polykarbonat

Yttersida: polykarbonat, inre: termoplastisk polyuretan (TPU)

Basfärg

Frostigt genomskinligt

Klar Transparent

Svart

Vit

Vitt omslag + Svart innerlager

Tryckteknik

UV-utskrift

UV-utskrift

UV-utskrift

Sublimering

Sublimering

Utskriftsområde

Bakre yta

Bakre yta

Bakre yta

Hela kroppen (bak+sidor)

Hela kroppen (bak+sidor)

Efterbehandling

Satin

Satin

Satin

Glansig

Glansig

Designa ditt telefonfodral

Börja designa ditt telefonfodral genom att klicka på den blå Börja designa -knappen på produktsidan. Detta kommer att starta designredigeraren där du enkelt kan skapa design för dina produkter. När du laddar upp din egen design bör din design använda RGB bildfiler och dina filer bör vara minst 150 ppi för bästa resultat.

Förpackning

Telefonfodral är noggrant förpackade med vadderade kuvert eller hårda kartongkuvert. Kuverten är antingen bruna eller vita.