Alla samlingarOm OptimalprintMitt konto
Har ni en kvalitetsgaranti?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi garanterar 100% kundnöjdhet.

Skulle du hitta någon anledning till missnöje med den mottagna produkten, förutom fall utanför vår kontroll som:

• felaktig text,

• felstavning, eller

• fel adress och liknande fel.

Vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter leveransen av dina varor. Vi är dedikerade till att lösa problemet genom att antingen tillhandahålla en kostnadsfri nytryckning eller utfärda en återbetalning, beroende på omständigheterna.

Om du stöter på några problem med din beställning, kontakta oss via e-post eller livechatt.

Var medveten om att vi använder post och specialiserade leveranstjänster för att säkerställa snabb produktleverans. I händelse av problem som dessa leveranspartners stöter på, samarbetar vi nära med dem för att kommunicera och åtgärda eventuella förseningar.