Kan jag avbryta eller ändra min beställning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi vill att du ska ta emot och njuta av din beställning så snart som möjligt. För detta skickar vi alla beställningar till utskrift 30 minuter efter att din beställning har bekräftats.

Vi förstår dock att du ibland behöver ändra, korrigera text eller avbryta en beställning. Därför kan du avboka den inom 30 minuter efter att du har lagt beställningen. Annars kommer den att gå i produktion och avbokning kommer inte längre att vara möjlig.

För att avbryta en beställning, följ stegen nedan:

1. Från ditt Optimalprint-konto, gå till Dina beställningar.

2. Hitta beställningen du vill avbryta och klicka på "Avbryt beställning".

3. Välj orsaken till att du avbryter från rullgardinsmenyn för popup-meddelanden och klicka på "Bekräfta".

När en beställning har avbrutits kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar annulleringen.

Dina pengar kommer att återbetalas automatiskt.

*Observera att bankhantering kan ta mellan 3 och 7 arbetsdagar.