Affischer
Kan jag redigera min design efter att jag har lagt min beställning?
Kan jag redigera min design efter att jag har lagt min beställning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En beställning kan inte redigeras efter att den har lagts, bara annulleras, och sedan kan en ny beställning göras med en annan design.

Optimalprint skriver ut 7 dagar i veckan, vilket innebär att du kanske inte har möjlighet att ändra, avbryta eller stoppa din beställning om beställningen har kommit in i utskriftsprocessen. Vanligtvis kan en beställning avbokas inte mer än 30 minuter efter att den har lagts, annars kommer den att skrivas ut och det är för sent.

För att kontrollera om du fortfarande kan avbryta din beställning, logga in på ditt konto och gå till "Dina beställningar".

Om det inte längre finns en möjlighet att avbryta, har din design gått till tryck och inga ytterligare ändringar kan göras. Här kan du se två exempel:

Till vänster finns knappen "Avbryt beställning", vilket betyder att beställningen inte är i utskriftsprocessen ännu och kan avbrytas.

Till höger är knappen "Avbryt beställning" borta, vilket betyder att beställningen antingen är i utskriftsprocessen eller skickas och inte kan avbrytas.

Tips: Klicka HÄR för att se processen för att avbryta en beställning.

Om du har några andra frågor kan du alltid kontakta oss via våra supportkanaler (via e-post eller en livechattagent) efter att vår chatbot har försökt lösa det. Du kan komma åt vår chatbot HÄR, och vår support är 24h/7d.