Alla samlingarOm OptimalprintMitt konto
Hur kontaktar jag Optimalprint?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är enkelt att komma i kontakt med vårt kundsupportteam! Du har två praktiska sätt att nå oss:

A. Du kan antingen kolla vårt hjälpcenter eller klicka på widgeten längst ner till vänster på skärmen.

B. I widgeten väljer du "meddelanden" för att chatta med oss ​​live. Vårt system fungerar asynkront, så din chatt förblir öppen tills den lösts. Du kommer också att få svar via e-post för att fortsätta konversationen. Inledningsvis kommer vår bot att försöka lösa ditt problem. Om du behöver ytterligare hjälp, skriv eller klicka på "anslut till en agent", så hjälper en av våra teammedlemmar dig.

C. För ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss via e-post på [email protected] Vårt engagerade team är redo att svara snabbt på din förfrågan.