Alla samlingarOm OptimalprintMitt konto
Fick inte mitt e-postmeddelande om återställning av lösenord.
Fick inte mitt e-postmeddelande om återställning av lösenord.
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Vänteperiod: Efter att du har begärt e-postmeddelandet med det glömda lösenordet är det viktigt att du tar lite tid innan det kommer fram. Vanligtvis bör det ta mellan 5 till 10 minuter för e-postmeddelandet att skickas till din inkorg.

2. Kontrollera skräppostmappen: Ibland kan automatiska e-postmeddelanden som instruktioner för lösenordsåterställning av misstag filtreras in i din skräppostmapp av din e-postleverantör. Så om du inte har fått e-postmeddelandet i din inkorg inom den förväntade tidsramen är det första steget att kontrollera din skräppostmapp noggrant.

3. Kan du fortfarande inte hitta det?: Om du har kontrollerat din skräppostmapp och fortfarande inte har fått e-postmeddelandet om lösenordsåterställning, oroa dig inte. Det är möjligt att det kan finnas något annat problem som förhindrar leveransen. I sådana fall är det bäst att kontakta oss direkt för att få hjälp. Vårt supportteam hjälper dig mer än gärna och ser till att du återfår åtkomst till ditt konto.