Bestel Info
Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We willen dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt en ervan geniet. Hiervoor sturen we alle bestellingen 30 minuten nadat je bestelling is bevestigd naar de print.

We begrijpen echter dat u soms een bestelling moet wijzigen, corrigeren of annuleren. Daarom kunt u deze binnen 30 minuten na het plaatsen van de bestelling annuleren. Anders gaat het in productie en is annuleren niet meer mogelijk.

Volg de onderstaande stappen om een ​​bestelling te annuleren:

1. Ga vanuit uw Optimalprint-account naar Jouw bestellingen.

2. Zoek de bestelling die je wilt annuleren en klik op "Bestelling annuleren".

3. Selecteer de reden om te annuleren in de vervolgkeuzelijst met pop-upmeldingen en klik op "Bevestigen".

Zodra een bestelling met succes is geannuleerd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de annulering.

Je geld wordt automatisch teruggestort.

*Houd er rekening mee dat de bankverwerking tussen de 3 en 7 werkdagen kan duren.