Kan jeg kansellere eller endre bestillingen min?
Oppdatert over en uke siden

Vi ønsker at du skal motta og nyte bestillingen din så snart som mulig. For dette sender vi alle bestillinger til utskrift 30 minutter etter at bestillingen din ble bekreftet.

Vi forstår imidlertid at du noen ganger må endre, rette tekst eller kansellere en bestilling. Derfor kan du kansellere den innen 30 minutter etter at du har lagt inn bestillingen. Ellers vil den gå i produksjon, og kansellering vil ikke lenger være mulig.

For å kansellere en bestilling, følg trinnene nedenfor:

1. Gå til Dine bestillinger fra Optimalprint-kontoen din.

2. Finn bestillingen du ønsker å kansellere og klikk på "Avbryt bestilling".

3. Velg årsaken til å avbryte fra rullegardinlisten for popup-varsler og klikk på "Bekreft".

Når en bestilling er kansellert, vil du motta en e-post som bekrefter kanselleringen.

Pengene dine blir automatisk refundert.

*Vær oppmerksom på at bankbehandling kan ta mellom 3 og 7 virkedager.