Plakater
Kan jeg redigere designet mitt etter at jeg har lagt inn bestillingen min?
Kan jeg redigere designet mitt etter at jeg har lagt inn bestillingen min?
Oppdatert over en uke siden

En bestilling kan ikke redigeres etter at den er plassert, bare kansellert, og deretter kan en ny bestilling legges inn med et annet design.

Optimalprint skriver ut 7 dager i uken, noe som betyr at du kanskje ikke har mulighet til å endre, kansellere eller stoppe bestillingen din hvis bestillingen har gått inn i utskriftsprosessen. Vanligvis kan en ordre kanselleres ikke mer enn 30 minutter etter at den er lagt inn, ellers går den i trykken, og det vil være for sent.

For å sjekke om du fortsatt kan kansellere bestillingen din, logg inn på kontoen din og gå til "Dine bestillinger".

Hvis det ikke lenger er en mulighet for å avbryte, har designet ditt gått på trykk og ingen ytterligere endringer kan gjøres. Her kan du se to eksempler:

Til venstre er knappen "Avbryt bestilling", noe som betyr at bestillingen ikke er i utskriftsprosessen ennå og kan kanselleres.

Til høyre er "Avbryt bestilling"-knappen borte, noe som betyr at bestillingen enten er i utskriftsprosessen eller sendt og ikke kan kanselleres.

Tips: Klikk HER for å se prosessen med å kansellere en bestilling.

Hvis du har andre spørsmål, kan du alltid kontakte oss via våre støttekanaler (via e-post eller en live chat-agent) etter at chatboten vår har forsøkt å løse det. Du kan få tilgang til chatboten vår HER, og supporten vår er 24 timer i døgnet.