Hvordan kan jeg slette tekst i et kortdesign?
Oppdatert over en uke siden

Du kan slette hele teksten eller tekstboksen ved å klikke på teksten og deretter på det røde krysset som dukker opp. Denne funksjonen er imidlertid bare tilgjengelig på en PC / bærbar PC.

For å slette tekst på en mobil / nettbrett, vennligst klikk på teksten og deretter på Rediger tekst og fjern teksten. Fullfør denne handlingen ved å klikke på 'Ferdig' eller 'Bruk'. Hvis du ikke ser teksten lenger, blir den fjernet, og du kan ikke legge til tekst igjen

Kortene dine blir skrevet ut slik de ser ut i handlekurven.