Kan du redigere et design for meg?
Oppdatert over en uke siden

Alle våre design er laget av profesjonelle grafiske designere og består av en enkelt bildefil der vi ikke kan endre de enkelte delene. Plattformen vår er selvbetjening, og malen lar deg tilpasse en rekke ting: Du kan laste opp bilder, legge inn din egen tekst og endre stil, størrelse og farge på skriftene i tekstfeltene.

Hvis det er mulig å velge forskjellige farger, vil du se disse på nettstedet mens du velger mellom forskjellige design (de fargede boksene ved siden av). Vi gjør ingen ytterligere justeringer av designet. Hvis du vil ha noe annet, kan du velge et annet design. Merk at vi har et alternativ "Lag dine egne" når du velger design. Der kan du starte med en blank mal og legge til tekst eller bildebokser som du ønsker.

Vi trykker kortene våre på hvitt papp av høy kvalitet (300-350 gram). Det er det valgte designet som avgjør hvilke farger som skal skrives ut

Selv om vi ikke anbefaler det, er det mulig å legge til en bakgrunnsfarge hvis du jobber på en PC eller bærbar PC. Du må deretter lage en JPEG-fil og fylle den med den bakgrunnsfargen du ønsker. Du kan bruke et designprogram du ønsker (f.eks. Paint eller Photoshop) for å gjøre det. Legg deretter til en bilderamme på kortet ditt og last opp bakgrunnen din akkurat som tidligere bilder.