Hvordan kan jeg laste opp bildet/designene mine?
Oppdatert over en uke siden

Du kan laste opp ditt eget design ved å bruke «Last opp ditt design»-maler som er synlige i hver kategori, og deretter bruke «legg til bilde»-knappen.

De støttede filformatene inkluderer JPEG, TIFF, PNG og PDF (én fil per side). Størrelsen på filene må ikke overstige 30mb. Den faktiske størrelsen på kortene oppgis når du velger en størrelse og et format (under «Last opp ditt design»-miniatyrbilde).

Hvis du ikke kan laste opp bildet ditt og får feilen "Bildeopplasting mislykkes". Vennligst sjekk om bildefilstørrelsen er 30 MB eller mindre.

For bilder der du vil at bakgrunnen skal være gjennomsiktig og ikke skrives ut, bruk PNG-filformatet uten bakgrunn.

MERK: Det er å foretrekke å bruke filer som har fargeprofilen CMYK i stedet for RGB, da dette vanligvis sikrer mer nøyaktig fargegjengivelse.