Kan jeg annullere eller ændre min ordre?
Opdateret over en uge siden

Vi ønsker, at du modtager og får glæde af din ordre hurtigst muligt. Til dette sender vi alle ordrer til print 30 minutter efter din ordre er bekræftet.

Vi forstår dog, at du nogle gange skal ændre, rette tekst eller annullere en ordre. Derfor kan du annullere den inden for 30 minutter efter bestillingen. Ellers vil den gå i produktion, og annullering vil ikke længere være mulig.

Følg nedenstående trin for at annullere en ordre:

1. Gå til Dine ordrer fra din Optimalprint-konto.

2. Find den ordre, du vil annullere, og klik på “Annuller ordre”.

3. Vælg årsagen til at annullere på rullelisten med pop op-meddelelser, og klik på "Bekræft".

Når en ordre er blevet annulleret, modtager du en e-mail, der bekræfter annulleringen.

Dine penge vil automatisk blive refunderet.

*Bemærk venligst, at bankbehandling kan tage mellem 3 og 7 hverdage.