Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerOm OptimalprintMin konto
Hvordan kontakter jeg Optimalprint?
Opdateret over en uge siden

Det er nemt at komme i kontakt med vores kundesupportteam! Du har to praktiske måder at kontakte os på:

A. Du kan enten tjekke vores hjælpecenter eller klikke på widgetten nederst til venstre på skærmen.

B. I widgetten skal du vælge 'beskeder' for at chatte med os live. Vores system fungerer asynkront, så din chat forbliver åben, indtil den er løst. Du får også svar via e-mail for at fortsætte samtalen. I første omgang vil vores bot forsøge at løse dit problem. Hvis du har brug for yderligere hjælp, skal du blot skrive eller klikke på "opret forbindelse til en agent", og et af vores teammedlemmer vil hjælpe dig.

C. For yderligere hjælp bedes du kontakte os via e-mail på [email protected]. Vores dedikerede team er klar til at svare hurtigt på din forespørgsel.