Alle samlingerOm OptimalprintMin konto
Jeg har ikke modtaget e-mailen om den glemte adgangskode
Opdateret over en uge siden
  1. Venteperiode: Når du har anmodet om den glemte adgangskode-e-mail, er det vigtigt at give lidt tid, før den ankommer. Typisk tager det mellem 5 og 10 minutter, før e-mailen bliver sendt til din indbakke.

2. Tjek spam-mappe: Nogle gange kan automatiserede e-mails såsom instruktioner til nulstilling af adgangskode ved en fejl blive filtreret ind i din spam- eller junk-mappe af din e-mail-udbyder. Så hvis du ikke har modtaget e-mailen i din indbakke inden for den forventede tidsramme, er det første skridt at tjekke din spam-mappe grundigt.

3. Kan du stadig ikke finde det?: Hvis du har tjekket din spam-mappe og stadig ikke har modtaget e-mailen til nulstilling af adgangskode, skal du ikke bekymre dig. Det er muligt, at der kan være et andet problem, der forhindrer leveringen. I sådanne tilfælde er det bedst at kontakte os direkte for at få hjælp. Vores supportteam vil mere end gerne hjælpe dig yderligere og sikre, at du genvinder adgang til din konto.