Hur kan jag återbeställa kort?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill beställa om kan du göra detta utan att designa om dina produkter.

För skrivbordsversion: Logga in på ditt Optimalprint-konto och gå till "Dina beställningar". Välj "Lägg i varukorg" och gå igenom och betala för din beställning. Du kan ändra mängden i detta skede om du vill.

För Optimalprint-appen: Du kan komma åt din profil > Mina beställningar > Välj design > Tryck på "Beställ om" > Redigera din design innan du beställer den eller tryck helt enkelt på "Beställ"

Observera att när det gäller kort, eftersom vi skriver ut i omgångar om 10, är det det minsta beloppet du kan beställa om.