Hoe bevestig ik een envelopafbeelding - Cadeautip?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze teksteditor ondersteunt het envelopsymbool niet. Download de bijgevoegde foto van een envelop uit dit artikel, zodat u deze kunt uploaden naar een nieuwe fotodoos en deze onderdeel van uw ontwerp kunt maken.

Nieuwe afbeeldingsvakken kunnen alleen worden toegevoegd bij het bewerken van het ontwerp op een pc / laptop, maar niet op mobiele apparaten. Bovendien kunt u het fotovak in de editor uitbreiden of minimaliseren door de hoeken van het vak te slepen.