Bestel Info
Kun je de achtergrond van een sjabloon voor mij wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We drukken onze kaarten op hoogwaardig wit karton (130 lbs). Welke kleuren worden afgedrukt, is afhankelijk van het ontwerp dat u kiest. Hoewel we dit echter niet aanbevelen, is het mogelijk om een achtergrondkleur toe te voegen als u op een desktop of laptop zit. U moet een JPG-bestand maken en dit vullen met de gewenste achtergrondkleur. U kunt elk ontwerpprogramma (bijvoorbeeld Paint of Photoshop) gebruiken om dat te doen. U moet dan een afbeeldingsframe aan uw kaart toevoegen en uw achtergrond op dezelfde manier uploaden als uw vorige foto's.