Over Optimalprint
Mijn rekening
Hoe maak je een Optimalprint-account aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt uw eigen Optimalprint-account maken door u aan te melden, of gewoon door in te loggen met uw Facebook- of Google-account.

Om u aan te melden, klikt u eenvoudig op "Doorgaan".

Er verschijnt een nieuw venster. U moet uw gegevens, voor- en achternaam, e-mailadres, gewenst wachtwoord (minimaal 8 tekens en minimaal één letter en één cijfer) invoeren en ook het land selecteren. Houd er rekening mee dat het land een vervolgkeuzemenu is met één optie, afhankelijk van welke Optimalprint-website u gebruikt. (Bijvoorbeeld .com is voor de VS, .co.uk voor het Verenigd Koninkrijk, enz.)

Klik gewoon op "Aanmelden" en je bent klaar!