Alle samlingerOm OptimalprintMin konto
Jeg har ikke mottatt e-posten for glemt passord
Oppdatert over en uke siden
  1. Venteperiode: Etter at du har bedt om e-posten med det glemte passordet, er det viktig å gi litt tid før det kommer. Vanligvis bør det ta mellom 5 og 10 minutter før e-posten sendes til innboksen din.

2. Sjekk søppelpostmappen: Noen ganger kan automatiserte e-poster som instruksjoner for tilbakestilling av passord feilaktig filtreres inn i søppelpost- eller søppelpostmappen av e-postleverandøren din. Så hvis du ikke har mottatt e-posten i innboksen din innen forventet tidsramme, er det første trinnet å sjekke søppelpostmappen din grundig.

3. Finner du det fortsatt ikke?: Hvis du har sjekket søppelpostmappen din og fortsatt ikke har mottatt e-posten for tilbakestilling av passord, ikke bekymre deg. Det er mulig at det kan være et annet problem som forhindrer leveringen. I slike tilfeller er det best å kontakte oss direkte for å få hjelp. Vårt støtteteam vil mer enn gjerne hjelpe deg videre og sikre at du får tilgang til kontoen din igjen.