Kan jag förhandsgranska den version som ska skrivas ut?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hos Optimalprint vill vi ge våra kunder alla verktyg för att se till att produkterna de skapar och beställer hos oss är perfekta. Använd vår förhandsgranskning för att vara säker på att du ser din design från alla sidor och att du gillar versionen som kommer att skrivas ut.

I processen att skapa en design kan du se hur varje sida ser ut:

När du sparar ändringarna kan du klicka på miniatyren för designen för att granska den och se sida för sida:

När du är nöjd med hur det ser ut kan du gå till kassan.