Bestel Info
Hoe kan ik mijn afbeelding/ontwerpen uploaden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt uw eigen ontwerp uploaden met behulp van de sjablonen 'Upload uw ontwerp' die in elke categorie zichtbaar zijn en vervolgens de knop 'afbeelding toevoegen' gebruiken.

De ondersteunde bestandsindelingen zijn JPEG, TIFF, PNG en PDF (één bestand per pagina). De grootte van de bestanden mag niet groter zijn dan 30 MB. De werkelijke grootte van de kaarten wordt weergegeven wanneer u een formaat en formaat kiest (onder de miniatuur 'Upload uw ontwerp').

Als u uw afbeelding niet kunt uploaden en de foutmelding 'Afbeelding uploaden mislukt' krijgt. Controleer of de bestandsgrootte van uw afbeelding 30 MB of minder is.

Voor afbeeldingen waarvan u wilt dat de achtergrond transparant is en niet wordt afgedrukt, gebruikt u het PNG-bestandsformaat zonder achtergrond.

OPMERKING: Het verdient de voorkeur om bestanden te gebruiken die het kleurprofiel CMYK hebben in plaats van RGB, omdat dit meestal zorgt voor een nauwkeurigere kleurweergave.