Hoe upload ik afbeeldingen naar mijn kaartontwerp?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Selecteer de juiste kaart voor de gelegenheid en op uw bureaublad en klik op het kleine pictogram aan de rechterkant van de kaart om afbeeldingen toe te voegen. Tik op smartphones of tablets op de fotoplaatshouder (de voorbeeldfoto). U kunt afbeeldingen kiezen van uw computer / smartphone / tablet, Facebook, Instagram, Flickr, Dropbox of zelfs van uw eerdere bestellingen. U kunt de grootte en positie van de foto aanpassen en in- of uitzoomen.