Hoe kan ik tekst in een kaartontwerp verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt de hele tekst of het tekstvak verwijderen door op de tekst te klikken en vervolgens op het rode kruis dat verschijnt. Deze functie is echter alleen beschikbaar op een pc / laptop.

Om tekst op een mobiel / tablet te verwijderen, klikt u op de tekst en vervolgens op Tekst bewerken en verwijdert u de tekst. Voltooi deze actie door op ‘Gereed’ of ‘Toepassen’ te klikken. Als u de tekst niet meer ziet, wordt deze verwijderd en kunt u geen tekst meer toevoegen

Je kaarten worden afgedrukt zoals ze eruitzien in de winkelwagen.