Bestilling af ordre
Der er en tastefejl i min tekst
Opdateret over en uge siden

Da vores system er fuldautomatisk, tester vi desværre ikke teksten, før den sendes til print.

Alle designs og varer vil blive udskrevet nøjagtigt, som de er vist i forhåndsvisningen fra din indkøbskurv, så sørg for at tjekke det, før du afgiver ordren. Hvis du bemærker et problem med designet efter ordren er afgivet, kan du stadig annullere det inden for de første 30 minutter efter det er placeret og derefter tilføje det samme design tilbage i din kurv for at redigere og placere en ny rettet ordre.

Bemærk venligst, at vi ikke vil være i stand til at tilbyde en løsning for tastefejl eller manglende tekst, da dette ikke er noget, vi er i stand til at kontrollere fra vores side.